Jumaat, 28 Jun 2013

Wake up call

Assalamualaikum wbkt :-) 

Apa khabar semua? Semoga sihat hendakNya. Alhamdulillah ^_^

Bagaimana rasanya hidup ini..? Tentulah tidak lekang dengan ujian kan.. Tapi percaya ujian & cabaran itu pasti mematangkan diri. 

Adakalanya kita tertanya - tanya apa yang telah kita lakukan pada hidup ini?!?! 
Di mana kita meletakkan diri kita, kita lah yang bertanggungjawab. Andai hidup ini kekurangan cahaya maka carilah Usrah. Usrah bermaksud KELUARGA. Dalam usrah kita akan bersama dengan insan - insan yang sama mencari makna hidup, cahaya hidup dan utamanya mendekati Allah swt. Maka benarlah kata - kata, untuk menjadi baik hendaklah mencari sahabat yang baik. Usrahlah tempatnya. 

^_^ 

Jikalau hidup kita serba serbi bercatu kerana gaji tidak mencukupi.. Maka berniagalah kerana ketahuilah 9/10 rezeki itu adalah dengan berniaga. Namun ketiadaan idea & modal yang banyak, ramai yang melupakan impian. Jika impian untuk merubah kehidupan masih belum padam, GLAM bersedia berkongsi ilmu dan panduan bagaimana menggandakan pendapatan. Anda hanya perlu membuka mata hati untuk mendengar dan melihat kebenarannya. 

Jika impian masih ada untuk merubah kehidupan yang lebih baik sms/whatsapp 0162339737 atau wechat pun boleh Syufirdza Yannie Mohamad


Tiada ulasan:

Catat Ulasan